Horoscop noiembrie 2011



Evenimente astrologice deosebite caracterizeaza luna noiembrie, evenimente care vin sa pregateasca noul drum al umanitatii si marcheaza punctul de plecare pentru o schimbare progresiva pe mai multe planuri. Eclipsa partiala de Soare (25 nov), opozitia Marte/Neptun, intrarea in retrogradare a lui Mercur si bineinteles, tranzitul planetei Saturn prin Balanta sunt evenimente importante care vor marca o perioada cu fenomene meteorologice extreme si, nu in ultimul rand, cu miscari tectonice importante. Asta ca sa vorbim de influenta acestor aspecte astrologice doar asupra climei Pamantului!

Pe de alta parte, daca privim si retrogradarea lui Mercur (care va incepe din 24 nov. de la gradul 26 Scorpion) in semnul puterii, controlului si banilor, putem spune in mod cert ca vom asista la un eveniment insemnat ce va fi factorul declansator de creÅŸtere in spirala al pretului la petrol ÅŸi gaze. Aceasta escaladare a pretului va fi una fara precedent si va urma un trend crescator in urmatoarele 8 luni. Opozitia Marte/Neptun din 7 nov. si intrarea in mers direct a planetei Neptun ( 9nov), prevestesc planuri secrete si actiuni in spatele scenei ce se vor derula de acum inainte pentru acoperirea scopului si intereselor reale. Criza economica si actele de terorism se vor inteti, si  nu putini vor fi cei care vor ramane stupefiati, in fata dovezilor uluitoare ce vor iesi la lumina undeva prin lunile aprilie-mai 2012, si care vor arata publicului larg manipularea grosolana la care au fost supusi.

Cu Soarele din Scorpion formand un careu puternic atat cu Marte cat si cu Neptun, vom asculta uimiti (unii!) dezvaluiri senzationale despre coruptia din cadrul unor organizatii importante care conduc economia mondiala. Noiembrie nu va fi o luna buna pentru multi lideri politici si indica crize fara precedent pentru unii dintre acestia. 16 si 20 noiembrie sunt date importante privitoare la mediul politic si evenimente grave vor perturba puternic scena politica. Pentru o perioada de 2 ani si jumatate de acum inainte, multi politicieni vor fi trasi la raspundere si putem vorbi de luna noiembrie ca fiind inceputul schimbarii de  constiinta la nivel global ( va trebui sa-mi fac timp pentru a scrie si despre codul numeric al constiintei 11.11.11, care se va activa puternic in aceasta luna si va genera modificări alchimice la nivelul tuturor corpurilor fizice).

Important pentru mersul evenimentelor din aceasta luna, va fi si miscarea planetei Jupiter care se afla acum in retrogradare( pana pe 25 dec.) si care mai da inca un branci (daca nu erau suficiente cele existente deja) economiei la nivel mondial. Un mare trigon de foc intre Marte , Pluton si Venus va crea o stare de nemultumire generala, care se va transforma treptat in furie. De-aici va mai fi doar un pas pana la o revolta globala. Criza se va adanci tot mai mult iar tensiunile create peste tot in lume nu sunt altceva decat semnele fizice ale Schimbarii. O nouă paradigmă va inlocui vechile dogme si evenimente fascinante ne asteapta. Sa nu uitati aceasta luna prin efectele ei, apoi aprilie 2012 si in special iunie-iulie 2012.

Cu drag



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.