Horoscop noiembrie 2011



Rac
O luna cu o activitate lunara extrem de interesanta care va crea un amestec ciudat de sentimente si intamplari, in special in sectorul financiar. Cei care opereaza cu sume mari de bani sau au de luat hotarari importante, este bine sa ceara si o a 2a opinie…uneori chiar si a 3a. Nu va pripiti, nu tot ceea ce auziti sau cititi se dovedeste a fi real. Valabil este insa si reversul: nu fiti prea deschisi sau suparator (pentru unii)de sinceri. Unii aduna  vorbele Racilor pentru a fi folosite in dezavantajul multora dintre voi.
Urmatoarele 6 saptamani vor aduce pentru multi dintre voi vizite la medic sau dentist. Cumva viata voastra se va invarte in jurul acestor vizite si, din fericire, orice problema ati avea, se va rezolva cu brio. Comunicarea, cuvantul scris sau vorbit devine extrem de important pentru multi nativi. Atentie insa la detalii…
Pentru Racii singuri, inceputul lunii noiembrie va aduce palpitante oportunitati in gasirea unui partener/a. Daca credeti ca nu ati mai putea simti fluturi in stomac ca la 18 ani( unde este cazul) asteptati doar putin…Dragostea la prima vedere nu exista doar in romane!

Leu
Noiembrie este o luna care ii va pune pe multi Lei in fata unei răscruci de drumuri. Fiti precauti si extrem de realisti si nu va avantati in schimbari mult mai repede decat ar trebui. Din 10 nov., Marte va pleca din semnul vostru si se va aseza pentru o perioada lunga (8luni) in casa banilor si daca mai punem la socoteala si sprijinul planetelor Jupiter si Pluton, cu siguranta multi Lei vor experimenta o oportunitate care ii va lasa cu gura cascata.  
Sfarsitul lunii este un teren propice pentru iubiri noi si multi Lei isi vor intalni acum alesul/a de care isi vor lega viitorul. 22- 24 nov. va aduce cu siguranta vesti din acest domeniu de viata. Poate sarbatorile de iarna vor fi ocazia potrivita pentru a anunta familia de evenimentul fericit din viata voastra. Pastrati o sampanie la gheata! Veti avea motive sa sarbatoriti!

Fecioara
Sosirea lui Marte in zodia ta poate nu ar fi nimic neobisnuit daca tranzitul acestuia nu ar dura 8 luni. Timp suficient pentru toate Fecioarele sa-si dezvolte abilitati de lider si incredere in sine, baza pentru un viitor succes. Prima parte a lunii poate sa va puna pe drumuri, o calatorie fiind foarte posibila.
Noutati si stiri foarte interesante pentru planurile voastre de viitor vin in jurul datei de 25 nov.,  insa sfatul meu ar fi sa nu vorbiti prea mult despre asta pana in jurul datei de 15 decembrie. Aveti timp - nu va grabiti!. Daca ratati o ocazie , cu siguranta alta mai bună va veni să ii ia locul, si se va dovedi chiar mai potrivita pentru voi pe termen lung. Ar fi bine ca pana pe 10 decembrie sa nu hotarati nimic, asteptati si analizati atunci ce vi se potriveste mai bine.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.