Horoscop decembrie 2011



Influenta astrala a lunii decembrie este deosebit de puternica, prefigurand pentru aceasta perioada evenimente si actiuni majore atat in plan mondial cat si in viata personala a fiecaruia dintre noi. Acum este momentul ridicarii valului conspirativ si adevarul ascuns de ceva vreme, va erupe la suprafata. Toate minciunile, escrocheriile si inselaciunile vor fi descoperite una cate una, si cum legea cauzei si efectului este extrem de activa in aceasta perioada , vom asista la actiuni de echilibrare cu efecte din cele mai drastice.

Ca un mic exemplu putem lua eclipsa totala de Luna din 10 decembrie care va scoate la lumina starea reala a economiei, in ciuda efortului depus de mass-media de a ascunde si de a infrumuseta realitatea dura. Apoi, avem un Marte care incepe sa-si incetineasca mersul pana luna viitoare cand va intra in retrogradare, Marte care va incepe sa infierbanteze spiritele si din ce in ce mai multe litigii internationale se vor ivi la orizont. Lupte politice neasteptate, actiuni si revolte ale oamenilor obisnuiti sau acte de terorism  vor tine prima pagina a ziarelor. Morti subite din cauza problemelor de sanatate vor afecta multe familii cunoscute sau nu, iar acest lucru va domina emisiunile de stiri.

Pamantul intreg  pare sa intre intr-o efervescenta nemaiintalnita pana acum si sunt foarte posibile evenimente foarte intense (miscari ale pamantului, fenomene meteo violente, cutremure), perioada 10-12 decembrie fiind o perioada cu risc crescut din acest punct de vedere. Avem apoi un trigon in care sunt implicate Jupiter, Marte si Pluton, trigon care va determina  schimbari masive in mai toate domeniile de viata . Si chiar daca adaptarea la aceste schimbari va fi foarte dificila, ea este necesara pentru echilibrarea unei lumi scapate de sub control. Va fi nevoie de multa credinta si incredere in victoria Binelui deoarece Intunericul si Ignoranta nu se vor preda fara o lupta crancena!!





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.