Leu 2012




Mult noroc, determinare, creativitate si o intuitie mai mare ca oricand vor face din 2012 un an nu numai special dar si memorabil, atunci cand veti privi in urma. Castiguri neplanificate si neasteptate (martie-aprilie 2012), calatorii si drumuri dese, domenii profesionale noi, ajutor din partea unor persoane cu autoritate sunt doar cateva aspecte ale acestui an provocator.

Daca in perioada 25 ianuarie-14 aprilie 2012. Leii vor intelege ca impulsivitatea si deciziile luate la manie trebuiesc evitate si mentinute sub control, multe dintre problemele lor isi vor gasi rezolvarea, si mai ales nu vor rata oportunitatile aparute in aceasta perioada. Multe domenii din viata Leilor vor cunoaste schimbari radicale din 17 mai 2012, cariera si implinirea profesionala avand din acest moment un start ascendent, viata sentimentala deasemenea. Promisiunile nefinalizate anul trecut se vor concretiza in acest an.

Din august 2012, Leii vor experimenta realizari profesionale si castiguri materiale cum nu au mai trait de cel putin 2 ani. Din pacate grija pentru sanatatea unui membru apropiat al familiei va umbri satisfactia si bucuria binemeritata. Este important ca Leii sa se asigure din cel putin doua parti de justetea diagnosticului si/sau tratamentul recomandat.

Din punct de vedere sentimental, din iunie 2012 multi Lei isi vor intalni perechea iar lunile martie, august, octombrie si decembrie 2012 vor fi luni surprinzatoare si hotaratoare pentru destinul sentimental al acestora.



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.