Pesti 2012


Un eveniment atat de important ca intrarea planetei Neptun, chiar in casa pe care o guverneaza, nu va trece neobservat pentru nativii Pesti dar si pentru societate in general. Multi dintre Pesti vor trebui sa se reinventeze dar fara a-si permite luxul sa riste vreo miscare gresita. Multe oportunitati in 2012 dar putine valorificate si asta doar pentru ca uneori norocul nu va dori sa mearga mana in mana cu sansa aparuta in viata voastra. Acest lucru  ar putea sa determine multi nativi Pesti sa recurga la metode neconventionale de realizare a planurilor si care sa rezulte intr-o pierdere a reputatiei sau chiar a statutului profesional. Deci, atentie…!

Din 3 februarie 2012, odata Neptun intrat in zodia voastra, va trebui sa constientizati, ca vreti sau nu, ca reflectoarele vor fi atintite asupra voastra iar in perioada mai –iulie 2012 va trebui sa manifestati prudenta excesiva in ceea ce spuneti, scrieti sau semnati. Pe de alta parte, relatiile cu rudele (in special cu fratii), drumurile sau calatoriile inutile si impulsive va pot aduce in 2012 multiple discutii si dureri de cap.

Pestii trebuie sa-si faca viata mai simpla in acest an, si mai ales, sa evite asumarea de riscuri inutile (mai ales financiar). Cum pana nu demult, multi dintre voi ati traversat o perioada destul de tulbure din punct de vedere financiar, vestile bune din acest domeniu nu vor intarzia sa apara. Dar chiar daca va veti confrunta cu reevaluari ale planurilor personale si profesionale, popularitate deosebita in societate si castiguri destul de consistente, este bine sa va dramuiti resursele materiale si intelectuale. In 2012, Pestii isi vor face griji si mai ales, se vor teme de necunoscut, tendinte ce ii vor insoti pe tot parcusul anului si poate, tocmai de aceea ar fi bine ca perioadele bune financiar (25 ianuarie-14 aprilie, 16 mai-27 iunie, septembrie- noiembrie 2012) sa fie bine valorificate.

Din punct de vedere sentimental, s-ar putea spune ca 2012 nu va fi un an prea activ in acest domeniu. Atentie totusi la perioada cuprinsa intre 10-23 mai 2012, cand veti avea tendinta de a folosi cuvinte dure in relatia cu sotul/a si chiar cu familia acestuia. Certurile frecvente vor fi un motiv de stress  si trebuie ( este chiar imperios necesar) sa va pastrati calmul si optimismul. Odata ce veti trece de luna august, lucrurile se vor aseza. Pestii nu par a fi prea interesati de romantism in 2012 si nu de putine ori, pot fi chiar cinici in aceasta privinta, surpriza insa putand veni atunci cand se vor astepta mai putin!

PS: Atentie la sanatatea tatalui sau a unui membru in varsta al familiei…



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.