Horoscop aprilie 2012


Daca in aceste zile multi dintre noi avem impresia ca nimic nu pare a progresa, ca exista o stare de blocaj si inertie, ei bine, asa este! Majoritatea oamenilor asteapta ca ceva sa se intample dar semintele schimbarii inca nu au rasarit... Traversam o perioada de germinare extrem de importanta pentru vremurile ce vor veni.

Totul se va schimba in viata noastra in functie de misiunea vietii iar acest lucru se va intampla indiferent de normalitatea sau bizareria situatiilor sau persoanelor ce vor provoca aceasta schimbare. Cu planete puternice precum Mercur, Marte si Saturn retrograde pana acum ( vor intra in mers direct in 4 aprilie Mercur si 14 aprilie Marte), perioada de reevaluare si revizuire a intregii noastre existente la nivel personal si global este aproape de sfarsit. Si sa nu va mirati daca veti auzi in aceasta luna de mai multe despartiri si divorturi ca de obicei, de afaceri ratate sau esuate si nu in ultimul rand de tensiuni extreme ce pot cauza acea criza mondiala ce va schimba totul...

Criza financiara se va adanci iar piata de capital va cunoaste caderi extreme, contrazicand analizele(!?) economice atat de (prea)argumentate din ultima perioada. De fapt, incepand cu aceasta luna si pana in iulie un drum plin de neprevazut, cu intorsaturi dramatice se asterne in fata noastra. Si cred ca va fi imperios necesar sa ne punem centurile de siguranta !!!

Aprilie este de asemenea luna care va marca cateva momente de cutremurare a planetei Pamant si exista mai multe indicii care arata acest lucru. Cu cat cuadratura exacta Uranus/Pluton  se apropie ( 24 iunie 2012), riscul unui eveniment de mari proportii devine din ce in ce mai amenintator si zona cea mai sensibila (din pacate !) ramane Pacificul dar nu va ocoli Europa sau Asia de sud-est.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.