Horoscop aprilie 2012



Balanta

Pentru Balantele care stiu ca au probleme ramase nerezolvate din lunile anterioare, aprilie nu este o luna tocmai usoara. Surprize in camin legate de decizii importante, evenimente sau schimbari in viata persoanei iubite. Pentru femeile Balanta, luna aprilie va fi o luna puternica din punct de vedere profesional. Conditii mai bune la locul de munca, o functie noua sau chiar o marire a salariului (dupa 21 aprilie).
Vanitatea si orgoliul multor nativi pot provoca discutii, certuri sau hotarari paguboase. Pentru  cei/cele care trebuie sa calatoreasca, se pot ivi probleme legate de transport sau cu cei direct raspunzatori de aceasta calatorie.

Scorpion

Aprilie le va aduce Scorpionilor emotii sentimentale puternice. Unii vor castiga (in sfarsit !!) inima celui/celei dragi iar altii vor fi rasfatati de persoana draga  cu cadouri si atentii speciale. Noroc la castiguri si tranzactii financiare. Oportunitati pentru venituri mai mari sau rezolvarea problemelor financiare.
Domnisoarele Scorpion vor petrece foarte mult timp cu prietenii. Dupa data de 14 aprilie, intalniri noi si/sau relatii noi care vor aduce in viata Scorpionilor o schimbare binevenita ( personala sau publica).
Vizite legate de starea de sanatate a unei persoane apropiate si posibila obligatie de ingrijire a acesteia. Probleme cu primirea/finalizarea unui document/contract financiar.


Sagatator

Pentru toti Sagatatorii implicati in afaceri, schimbari majore benefice ( din 4 aprilie) legate de vanzari, contracte sau clienti. Succes in calatoriile scurte sau cu persoane cu care ati intampinat dificultati, amanari sau intarzieri. Obtinerea unor drepturi de propietate, actiuni sau valorificarea acestora in bani ( din 21 aprilie). Noi proiecte de extindere a afacerilor sau domeniilor de interes. Nevoia de mai multe resurse. Prudenta si atentie la toate actiunile initiate in aceasta luna !
Probleme financiare importante venite din partea familiei sau alte rude apropiate si vesti de la un prieten apropiat/vecin de implicarea acestora in probleme sau necazuri grave.

Capricorn

Problemele legate de camin sau locuinta se vor rezolva cu succes incepand cu 14 aprilie. Finalizare favorabila a problemelor legate de instanta, avocati sau notari. Noroc in momentele dificile dar si importante pentru Capricorni si venituri usor mai mari decat luna precedenta.
Capricornii tineri se vor confrunta cu momente neplacute in relatia cu partenerul/a. Neintelegeri legate de gelozie, lipsa de incredere si suspiciuni. Evitati conflictele deoarece nu sunt in favoarea voastra. Posibile vesti neplacute legate de starea de sanatate a unui copil sau nepot.
Sfarsitul lunii va aduce o imbunatatire pentru unii Capricorni in plan personal iar pentru altii in plan profesional.

Varsator

O luna foarte importanta pentru Varsatori ! Multi vor sarbatori rezolvarea unor probleme legate de achizitii imobiliare sau noi achizitii legate de locuinta personala. Luna Noua din 21 aprilie va readuce zambetul pe fata multor Varsatori cu realizari materiale ( castiguri financiare, finalizarea unei mosteniri sau incheierea unui contract).
Doamnele Varsator vor avea motive sa-si aminteasca de o fosta poveste de iubire dintr-un motiv sau altul. In casa, cheltuieli si costuri mai mari pana in prima parte a lunii iulie. Invitatie din partea unor prieteni apropiati pentru sarbatorirea unei ocazii speciale( logodna, casatorie, zi de nastere, etc.). Propietatile Varsatorilor aflate la distanta, nu sunt bine aspectate.

Pesti

Luna aprilie aduce evenimente importante legate de generatia tanara din familiile Pestilor ( copii, nepoti, etc.). Stiri nu prea placute legate de starea de sanatate a unui barbat din familie sau din cercul de prieteni apropiati. Pana pe 20 aprilie, griji legate de partea financiara. Dupa aceasta data, incepe o perioada plina de satisfactii, oportunitati. Posibile calatorii sau oaspeti neasteptati.
Nu impartasiti lucruri sau evenimente din viata personala la locul de munca si fiti precauti cu comentariile facute colegilor. Daca tineti cont de aceste mici cerinte, veti cunoaste succesul si confirmarea in plan profesional.
Dupa 21 aprilie, un cumul de evenimente, stiri si intamplari neobisnuite vor veni in ajutorul Pestilor pentru un nou mod de viata. Viata sentimentala poate cunoaste schimbari surprinzatoare la sau cu ajutorul drumurilor scurte.








Niciun comentariu:

Un produs Blogger.