Horoscop mai 2012



Caderea Intunericului nu va putea ascunde frumosul!


In mod cert, in luna mai  evenimentul vedeta va fi eclipsa de Soare din 20 mai,  careia i se va adauga un plus de neasteptat prin cuadraturile lui Marte si Neptun. Intreaga lume va fi obligata sa se trezeasca la realitate, sa constientizeze si sa accepte ca regulile economice  de-a lungul si de-a latul intregului Pamant se schimba… Frica  si teama ce va cuprinde intregul mapamond, nu va fi deloc incurajatoare pentru pietele de capital.  Lacomia, lipsa de corectitudine ÅŸi moralitate se vor evidentia mai mult ca oricand si multe dintre tertipurile si ingineriile financiare oculte vor fi dezvaluite marelui public.

Avem apoi si un Jupiter care incet-incet va forma o inconjunctie cu Saturn, adica inca un branci dat economiei mondiale. Dorinta de a echilibra balanta va necesita costuri extrem de mari, banii investiti pentru a incerca remedierea multor afaceri nu vor putea fi recuperati si multe inceputuri se vor dovedi  esecuri… Cum Saturn va retrograda pe 15 mai, pana pe 5 august, o presiune neobisnuita asupra guvernelor lumii isi va face simtita prezenta.

Tot aproape de mijlocul lunii ( 16 mai), planeta Venus va intra in retrogradare  si va iesi din mersul inapoi abia la sfarsitul lunii iunie. Deci… restructurari, reorganizari. Cel mai afectat sector va fi sectorul finantelor, in principal industria bancara dar nu vor scapa din acest vartej relatiile interumane, povestile de dragoste, etc. Cei cu Soarele sau ascendentul in Gemeni vor fi mai afectati decat restul zodiacului si vor trebui sa acorde o atentie deosebita sanatatii…

Exploziva va fi si combinatia lui Jupiter ( tot spre mijlocul lunii mai) cu Nodul Sud. Incepand din acel moment, va incepe numaratoarea inversa… Jupiter ( castig, bogatie, prosperitate) impreuna cu NS ( pedeapsa in viata), va accentua pierderile materiale, imprumuturile paguboase, deficitul institutiilor bancare si bugetelor de stat. Apoi, in drumul ei, planeta Jupiter va intalni spre sfarsitul lunii ( 25 mai) steaua fixa Algol. Cunoscuta ca una dintre cele mai violente stele fixe, este aproape sigur ca de-a lungul intregului glob, evenimente marcante, explozive vor marca destinul multor natiuni.
Lunile de vara, in special luna iulie, vor fi extrem de nesigure si vor marca un punct de cotitura la nivel global. Insa, sa nu anticipam…! Toate au rostul si vremea lor!!!



Niciun comentariu:

Un produs Blogger.