Horoscop iunie 2012




Pentru multi dintre noi, luna iunie se va dovedi a fi  luna de referinta a anului 2012 si luna care  va marca o schimbare semnificativa in constiinta globala. Influentele recentei eclipse solare, tranzitul istoric al planetei Venus ( 5-6 iun.) care se va interpune intre Pamant si Soare, dar si a urmatoarei eclipse lunare din 4 iunie 2012 la care adaugam un amestec ravasitor al celor doua Noduri Lunare, ne va readuce in actualitate vechi probleme karmice care se vor  neaparat nu numai rezolvate cat… intelese!! Cum vom reusi acest lucru depinde bineinteles de noi, este bine insa, sa profitam de mana intinsa  a cerului si sa nu lasam sa ne scape aceasta sansa de a ne rezolva datorii karmice vechi.
Evident tarile si nativii cu planete natale aflate pe axa Gemeni – Sagetator vor simti mai mult decat ceilalti acest vartej cosmic, acest vant astral care nu-i va mai gasi peste cateva luni in acelasi loc, cu aceleasi relatii sau cu aceeasi viziune despre lume.

In mijlocul acestui spectacol celest vom fi martorii unei alte schimbari importante: planeta Jupiter paraseste practicul Taur si intra pe 12 iunie in semnul Gemenilor, unde va sta pana pe 26 iunie 2013. Acesta este si semnul ca cea de-a 2a jumatate a anului va fi mult mai “intelectuala”, “grabita” si “rapida” decat prima! Primii care vor sesiza acest lucru vor fi, bineinteles, cei nascuti (sau cu planete) in zodiile Gemeni, Fecioara, Sagetator sau Pesti.

Tot in iunie, Neptun se confrunta intr-o scurta dar importanta cuadratura cu Jupiter, Uranus si Pluton isi arata coltii intr-o cuadratura in plina desfasurare iar Saturn R stationeaza ( 24 – 27 iunie) pentru cateva zile inainte de a-si incepe mersul direct, adica socuri continue pe piata financiara globala, fraude financiare, conflicte sociale majore,acte de violenta, vanturi si ploi extreme dar si un potential seismic extrem de puternic. 2 – 6 iunie, 10 – 13 iunie si 16 – 19 iunie ( cu toate ca aceasta extraenergie astrala se va simti inca cateva saptamani bune de acum incolo)  sunt perioade in care acest tip de evenimente pot deveni stiri de prima pagina in jurnalele de stiri.




Un comentariu:

  1. Buna ziua,
    V-am adaugat cu cea mai mare placere la lista de bloguri preferate de pe site-ul meu: www.esentainfinitului.blogspot.com
    Va rog, daca nu intrec o limita prestabilita, sa ma adaugati si dvs...
    Multumesc mult si succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.