Trei lumi in care sa traiesti




Cele 3 lumi la care ne referim par sa reprezinte realitati in 3 dimensiuni, 4 dimensiuni si 5 dimensiuni si pe masura ce trecem de la timpul linear tridimensional la timpul sferic quatrodimensional vom experimenta din ce in ce mai mult acest sens de linii multiple, cateodata suprapunandu-se si cateodata separandu-se una de alta.

Lumea Materiala  -  modul dominant in care activeaza umanitatea si alte specii.
Motivatia si fortele conducatoare in aceasta lume se numesc “instincte”. Astazi, majoritatea fiintelor de pe planeta isi bazeaza actiunile predominant pe informatiile pe care le receptioneaza de la instinctele lor de supravetuire, sexuale, ierarhice si teritoriale (  sunt muritor , am nevoie de un partener, am nevoie de putere personala sa-i conduc pe altii pana la o anumita limita , am nevoie sa posed anumite lucruri si sa controlez spatiul).

Lumea Magica - este urmatorul pas in sus, vorbind dimensional, de la Lumea Materiala. Cand traiesti in Lumea Magica sustii realitatile si parametrii celei de a 4-a dimensiuni (planul astral). Legatura dintre corpul fizic tridimensional si a 4-a dimensiune este corpul emotional. Corpul Emotional studiaza planul astral si corpul mental isi da toata silinta sa interpreteze informatia (intre limitele posibilitatii de functionare lineara) pe care o receptioneaza.

Lumea Magica, comparata cu Lumea Materiala este mult mai interesanta. Sunt mai multe puteri neobisnuite si fenomene pe care le poti experimenta acolo. Are o alura unica si oarecum hipnotica. Multe fiinte se simt eliberate cand se muta de la limitarile Lumii Materiale la expansivitatea Lumii Magice. Pentru altii aceasta lume de forme schimbatoare, nuante de gri si logica nelineara, este infricosatoare.
In plus, regulile Lumii Materiale nu inseamna mai nimic in Lumea Magica; suntem intr-o perioada de timp din istoria omenirii in care valurile sunt rapid ridicate intre cele 2 lumi iar pentru cei care vor ca Lumea Materiala sa fie sigura este un motiv de spaima. Cum Lumea Magica devine din ce in ce mai mult accesibila, Lumea Materiala devine din ce in ce mai destabilizata.

Lumea Miraculoasa - Dimensional, este urmatorul pas de la Lumea Magica. Mergi afara intr-o noapte senina. Priveste cerul si prinde o sclipire de stele. Sunt mai multe stele decat ne putem imagina cu inca si mai multe planete alergand in jurul lor. Si acesta este numai aspectul tridimensional pe care noi il vedem!
Priveste-ti mana; misca degetele! Ca sa faca ca aceasta sa existe si sa functioneze, sunt necesare forte si o forma de inteligenta imposibil de imaginat. Si aceasta este numai aspectul tridimensional al existentei noastre. Si chiar daca suna mult prea simplificat, el pare sa arate un singur lucru: Universul este un loc miraculos. Daca poate creea toate acestea, poate face aproape orice vrea…

In Lumea Miraculoasa logica lineara sau "orizontala" (care foloseste experientele trecute si credintele cuiva ca sa determine ceea ce este real), nu este cea care directioneaza actiunile cuiva; nici sentimentele cuiva, indiferent cat de puternice sunt. In locul lor logica “verticala “ ofera datele in baza carora sa actionezi. Aceasta este revelatie spontana si este cheia trairii constiente in Prezentul Etern. (Tu esti in esenta spiritului tau).


de Jal Kae








2 comentarii:

  1. Iniţiatul Român, Gheorghe Olteanu


    ■ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu // DUMNEZEEUL DUMNEZEEILOR, Sfânta Trinitate Supremă Unică ÅŸi Universală a PărinÅ£ilor TaÅ£i Creatori:

    ► Părintele Tată Creator, Domnii SfinÅ£i Unici Supremi „A • A” // „a • a” din Uniunea Lor Sfântă „DIE”, numiÅ£i „GOD OU DIE”, Cei Ce Autocrează VeÅŸnic Cercul Divin Magic Suprem „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”;
    ► Părintele Tată Creator, Domnii SfinÅ£i Unici Supremi „ A • L • F • A // a • l • f • a”, din Cercurile Divine Magice Supreme „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu”;
    ► Părintele Tată Creator, Domnii SfinÅ£i Unici Supremi „ALFA”, Super Antiparticula Divină de Natură Virtuală Naturală, Neutriniul VieÅ£ii Vii.
    ■ Sfânta AutocreaÅ£ie Divină a PărinÅ£ilor TaÅ£i Creatori, Cel ce este „DUHUL SFÂNT” sau Sufletul Divin Universal, Energia Fundamentală RaÅ£ională Kundalini sau Energia Punctului Zero, formată din Uniuni Divine Unice de câte Patruzeci de Domni SfinÅ£i Unici Supremi:
    „A • A // A • A • A
    a • a // a • a • a”
    „L • L // L • L • L
    l • l // l • l • l”
    „F • F // F • F • F
    f • f // f • f • f”
    „A • A • A // A • A
    a • a • a // a • a”,
    în Cercurile Divine Magice Supreme „God Ou Die” sau „Domnul DUMNEZEEU - Dumnezeeu, Grupate în Uniuni Divine Infinite, ale Acestora.

    ■ Åži Sfintele Lor AutocreaÅ£ii ÅŸi CreaÅ£ii Divine de Natură Umană Virtuală ÅŸi Materială:
    ►Lumea Divină de Sus:
    Lumea celor două Civilizaţii Solare de natură Energoplasmatică şi Energobioplasmatică. Această Lume Divină se autocrează veşnic la perioade de 3 miliarde de ani tereştri, de către Părinţii Taţi Creatori, din Nuclee Divine Treimice de Zeeu sau Zeiţă, şi cuprinde:
    ● Zeeii ÅŸi ZeiÅ£ele de Toate Gradele Divine RaÅ£ionale;
    ● Oamenii Unici Universali ÅŸi Oamenii Unici.
    ►Lumea Divină de Mijloc:
    Este o Lume materială şi divină în care sunt generate Conştiinţe Experienţă de viaţă vie fizică Semiom de Gradul Trei, purificate şi înnobilate. O parte din aceste Conştiinţe autocrează Conştiinţele Cosmice de Semiom, parte componentă 1/20 în Nucleul Divin Treimic Raţiune Zeeu sau Zeiţă, şi prin Dualitate Divină, autocrează Mantalele Divine ale Domnilor Sfinţi Unici Supremi din componenţa Duhului Sfânt sau Sufletul Divin Universal.
    Această Lume Divină îi cuprinde pe:
    ● Semioamenii Cosmici (ExtratereÅŸtrii);
    ● Åži Semioamenii Fizici de Gradul Trei, Cei care au obÅ£inut Iluminarea Divină prin Uniunea Divină a ConÅŸtiinÅ£ei Fizice, Purificate ÅŸi ÃŽnnobilate, cu Sufletul Divin Universal.
    ►Lumea Divină de Jos:
    Lumea Materiei Întunecate, Lumea Elementelor Materiale, Lumea Raiului şi a Iadului Divin. Această Lume de natură fizică, cuprinde:
    ● Semioameni Fizici de Gradul Unu ÅŸi Doi;
    ● Åži întreg regnul vegetal ÅŸi animal de pe Planeta Terra fizică.


    Data: 29 ianuarie 2013

    RăspundețiȘtergere
  2. Iniţiatul Român, Întruparea Divină Sfântă a Conştiinţei Divine a
    Domnului Yysus Hristos Emanuel al Åžaselea Delfinul, Omul Unic

    „Noi Adevăruri Divine Revelate de „Divina Carte”(Vol.II)
    (în curs de publicare)
    ● RevelaÅ£iile Sfinte spun că cel de-al doilea Popor Sfânt, recunoscut de Divinitate, nu este Poporul Rus (50% ateu), este Poporul Ucrainean;
    ● Creatorul Suprem este Sfânta Trinitate Supremă Unică ÅŸi Universală:
    - Tatăl Divin sau Părintele Tată Creator;
    - Fiul Divin Creator;
    - Şi Duhul Sfânt sau Sufletul Divin Universal;
    ● Un Adevăr Divin ce va trebui să fie cunoscut de toÅ£i Semioamenii cu pregătire superioară, ÅŸtiinÅ£ifică, este acesta: „ Domnul DUMNEZEEU – Dumnezeeu DUHUL SFÂNT este Materia ÃŽntunecată Vie sau Energia Infinită a Punctului Zero (Energia Fundamentală Kundalini);
    ● Ordinea Divină Universală este reprezentată de existenÅ£a veÅŸnică a O Mie de Supergalaxii, Cele care au Centrul lor RaÅ£ional în Steaua Polară. Restul Galaxiilor ÅŸi Supergalaxiilor, în afara celor O Mie, nu au existenţă veÅŸnică. Acestea sunt în număr infinit, ÅŸi, la perioade de 150 miliarde de ani tereÅŸtri intră în reciclare (distrugere raÅ£ională) pentru a se asigura existenÅ£a veÅŸnică a celor O Mie de Supergalaxii ale Ordinii Divine Universale;
    ● Urmare a intrării Sistemului Solar în Centura Fotonică, începând cu anul 2017 Umanitatea Semiomului Ylfy intră în incapacitate de vibraÅ£ie sau pierderea imunităţii naturale. Doar citirea, cunoaÅŸterea în detaliu, ÅŸi împlinirea RevelaÅ£iilor Sfinte ale CărÅ£ii „Divina Carte”, va putea regenera imunitatea noastră naturală prin aderarea la Noua Credinţă ÅŸi prin accesarea individuală a Iubirii Divine Sfinte. Prin rostirea ÅŸi însuÅŸirea raÅ£ională a Cuvintelor Magice ale Rugăciunilor Divine, Creatorul Suprem ne promite obÅ£inerea stării de sănătate depline atât pentru noi, cât ÅŸi pentru cei ce ne vom ruga, copiii minori.
    ● Noua Credinţă, izvorâtă din RevelaÅ£iile Sfinte, este o continuare firească a CredinÅ£ei StrămoÅŸilor, confirmându-se, fără dubiu, că acestea îşi trag Sursa Divină de aici, din Cartea Sfântă, Cea pe care noi o numim Biblie. Noua Credinţă completează cercetările la care s-a ajuns prin ÅŸtiinÅ£a actuală, dovedindu-se divinitatea stărilor de existenţă ale RaÅ£iunilor Sfinte, din care, ÅŸi noi facem parte, după ce trece această viaţă vie fizică, prin ConÅŸtiinÅ£a noastră Experienţă de viaţă vie fizică Semiom purificată ÅŸi înnobilată.

    Data: 10 iunie 2013

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.