“Şi când El va sufla în cornul său, vechi lumi vor muri şi altele se vor naşte"


De-a lungul vremurilor conştiinţa omului a traversat o lungă perioadă de intuneric. Aceasta perioadă pe care hinduşii o numeau Kali Yuga e pe terminate. Acum ne aflam la frontiera dintre doua epoci: cea a Kali Yuga şi cea a Noii Ere in care intram.
O usoara imbunatatire se intampla in gandurile, sentimentele si faptele oamenilor, dar in curand fiecare va fi supus Focului Divin care ii va purifica şi pregati pentru Noua Era. Omul se va ridica la un nivel superior de constiinta indispensabil intrarii sale in noua viata (este ceea ce unii numesc inaltare).

Cateva decade vor trece inainte ca acest Foc sa vina pentru a transforma lumea, ridicand-o la o noua moralitate. Aceste valuri imense vin din spatiul cosmic si vor inunda intregul Pamant. Toţi cei care vor incerca sa se opuna vor fi inlaturati si dusi altundeva si desi nu toti locuitorii acestei planete au aceleasi niveluri de evolutie, noul val va fi simtit de fiecare dintre noi iar aceasta transformare va atinge nu numai Pamantul dar si intregul Cosmos.

Intoarcerea spre Divin este cel mai bun lucru pe care omul il poate face in aceasta perioada iar Iubirea sa fie cea care ii guverneaza faptele astfel nivelulul vibrational personal va ajunge in armonie cu puternicul val ce in curand va inghiti Pamantul. Focul Divin care insoteste noile condiţii oferite planetei noastre va intineri, purifica şi reface totul in calea lui. Materia va fi rafinata, inimile noastre fiind eliberate de angoase, necazuri, incertitudine, devenind luminoase. Totul va fi imbunatatit, elevat: gandurile, sentimentele şi faptele negative vor fi distruse.

Sistemul nostru solar traverseaza acum o regiune a Cosmosului unde o constelaţie ce a fost distrusa si-a lasat pecetea - praful ei. Trecerea printr-un astfel de spaţiu contaminat e o sursa otravitoare nu doar pentru locuitorii Pamantului, ci si pentru cei ai celorlalte planete din galaxia noastră. Doar sorii nu sunt afectaţi de influenta unui mediu atat de ostil. Această zona numita “A 13-a regiune”sau “Zona contradicţiilor” este traversata de planeta noastră de cateva sute de ani si in sfarsit ne apropiem de ieşirea din acest spaţiu al Intunericului.

Pamantul are acum o mişcare ascendenta şi fiecare ar trebui să se straduiasca sa se armonizeze cu aceste curente de ascensiune. Cei care refuza sa se supuna acestui drum vor pierde avantajul bunelor condiţii ce le vor fi oferite in viitor pentru evolutia lor. Vor ramane la stadiul actual al evolutiei personale si vor trebui sa astepte zeci de milioane de ani pentru ca urmatorul val ascendent sa revina.

Pastrati-va pacea si credinta in timpurile ce vor veni şi vor aduce suferinta si teroare pentru ca e scris ca nici un fir de par nu se va mişca de pe capul drepţilor. Nu fiti descurajati... urmati-va doar lucrarea de perfectionare personala. Un Nou Pamant va vedea in curand lumina zilei….






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.