Programul de reducere drastica a populatiei mondiale






In ultima jumatate a secolului 20, sustinatorii programului de reducere drastica a populatiei planetei Pamant au adoptat mai multe politici stranii de „control al populaÅ£iei”. Unele dintre acestea s-au cristalizat in Studiul pentru o Securitate Natională intitulat Memorandum 200, care este un document de strategie geopolitica lansat in anul 1974, pregatit si lansat de pionii grupului Bilderberg. Acest act tintea cel putin treisprezece tari si avea drept scop reducerea masiva a populatiei prin crearea intentionată a unor crize de hrana, folosirea sterilizarilor in masa ( cu ajutorul alimentelor modificate genetic) si nu in ultimul rand, crearea de conflicte armate.

Scopul? Reducerea populatiei de la 7 miliarde la numai 500 de milioane de oameni. De ce? Pentru ca in momentul in care omenirea va atinge 7.2 miliarde la nivel de constiinta se va intampla ceva iar noi vom fi liberi. Masa energetica a omenirii va face ca toate aceste manipulari si planuri oculte de control a populatiei globale, sa explodeze datorita fortei energetice. Pentru ca noi desi poate nu ne consideram ca fiind unul, in momentul atingerii pragului de 7.2 miliarde de suflete, cu o anumita structura a constiintei, nu vom mai putea fi controlati.

Cati stiu ca John P. Holdren, actual senior-consilier al pres. B.Obama in materie de stiinta si tehnologie a fost coautorul cartii „Ecoscience”( 1977), in care sustinea formarea cat mai grabnică a unui „regim planetar” ce ar trebui să folosească „poliÅ£ii globale” pentru a institui masuri totalitare de control drastic al populatiei. Printre metodele recomandate: avorturi fortate, programe inumane de sterilizare in masa (  provocate prin intermediul aprovizionării cu mancare ÅŸi apa toxica sau infestată cu substante sterilizante), implanturi obligatorii pentru cupluri, etc.

Poate nu este greu sa intelegem ce se ascunde in spatele introducerii in alimentatia publica, a fluorului, aspartamului, prezenta in legume si fructe de cantitati uriase de pesticide, bizarii compusi plastici profund toxici ce sunt introdusi in carnea de pui, hormonul toxic de crestere rBGH folosit intensiv in cadrul procesului de crestere a bovinelor, a vaccinelor ,etc.

Cu ajutorul geoingineriei, prin programele sale secrete ( vezi-chemtrails), se pulverizeaza din aer asupra populatiei din multe tari ale lumii, aproape zi de zi,  produsi nocivi ai aluminiului, bariu toxic, stronÅ£iu ÅŸi multe alte ingrediente extrem de nocive.

„Suntem recunoscatori mass-mediei si multor publicatii renumite care si-au respectat de fiecare data promisiunea de a pastra o discretie deplina timp de aproape patruzeci de ani. Ne-ar fi fost imposibil sa ne dezvoltam ÅŸi sa ne implementam planurile mondiale daca am fi fost supusi luminii publicitatii pe parcursul acestor ani.” - David Rockefeller 1991




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.