Horoscop octombrie 2012




Octombrie este o luna foarte volatila din punct de vedere astrologic, iar efectele cuadraturii exacte ( din 19 sept) dintre Uranus si Pluton se mentin.  Aceasta configuratie planetara este una dintr-o serie in curs de desfasurare si nu se incheie pana in 2016. Efectele au inceput sa se resimta inca din 2011 prin raspunsuri sociale la schimbari politice fundamentale, tehnologice, economice si sociale. Acesti ani ( 2011- 2016) nu sunt doar ani care marcheaza doar recesiune economica si pe care omenirea trebuie sa o experimenteze: este inceputul unei noi epoci, o epoca fara precedent de la inceputul revolutiei industriale.
Revolutia ramane tema cheie pentru luna octombrie, trecerea de la seria pamant (revolutia industriala), la seria de aer ( revolutia virtuala, nano revolutia), este deosebit de stancoasa sub egida acestui careu Uranus-Pluton, inegala si pertubatoare, cu descoperiri si tactici socante.

Pentru cei cu planete semnificative aflate in primele grade ale semnelor cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn) cuadratura Uranus-Pluton va accentua aceste zone ale astrogramei natale, marcandu-le si atragand atentia asupra lor. Provocarile de acest fel, care apar in viata noastra prin aceasta configuratie, sunt, probabil, deja in curs de desfasurare. Procesul de schimbare este acum extrem de rapid, puternic si fara echivoc. In jurul datei de 28 oct. ( +/- 5 zile), opozitia Jupiter/Marte, ii obliga pe cei cu planete sau puncte astrale semnificative pe axa Gemeni-Sagetator ( 15 *) sa-si ia masuri de precautie!!

Acest ferment social, economic, politic si tehnologic, care este cuadratura dintre Uranus si Pluton este dominanta principala in aceasta luna, dar sa nu uitam de opoziÈ›ia Venus/Neptun si stationarea in mers direct a lui Jupiter, care da tendinta de a asculta cantece de sirena si de a ne pierde in fantezii si iluzii confortabile pentru o anumita perioada.  Afirmatiile multor agentii de rating, fondurile speculative, marile banci si politicile financiare proclamate ca plan de salvare se vor descoperi pana la sfarsitul anului ca fiind doar baloane de sapun...

In jurul datei de 10 octombrie, trigonul planetei Saturn cu Neptun, va influenta puternic aceasta perioada si va scoate la lumina date si note ascunse, adevarul isi va face loc ( inca timid) si se va inalta incet dar sigur. Lupta subterana pentru mentinerea unor vechi reguli va scapa de sub control si informatii din interior vor ajuta pe multi cei care nu au putut vedea clar intregul tablou. Luna Noua din 15 octombrie va activa starea de nervozitate si furie la nivel global iar cuadratura lui Venus cu Jupiter nu face decat sa amplifice acest lucru pe piata financiara mondiala.

Cu cat ne indreptam spre sfarsitul lunii, dansul planetelor pe cerul astral determina o slabiciune a celor aflati la putere ( administrativa, economica, etc) si o pierdere a controlului. Conflictele, contestatiile si controversele la adresa puterii se vor inmulti iar Luna Plina din 29 oct. va amplifica starea de emotie negativa pe toate palierele sociale si administrative. Exista o tendinta puternica catre actiuni teroriste si atacuri la nivel mondial iar ultimele zile ale lunii sunt extrem, extrem de sensibile la acest aspect...




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.