Horoscop 2013- Varsator







Varsator 2013


Pare ca dupa o lunga perioada in care intai ati facut si dupa aceea ati gandit, 2013 produce schimbari majore in comportamentul si gandirea voastra. Toti cei din jur vor sesiza aceasta transformare si vor privi uimiti cum Varsatorii devin din ce in ce mai responsabili in actiunile, discutiile si opiniile lor. Multele calatorii din acest an vor atrage succesul de partea lor si un interes deosebit pentru religie si spiritualitate ii vor calauzi pe drumuri neumblate.
Ar trebui sa acorde mai multa grija si atentie familiei si cercului apropiat de prieteni, care prin tendinta de a fi nepoliticos/a, pot fi usor instrainati. Relatiile cu fratii( in special cei tineri) sau rudele mai tinere decat ei/ele sunt vizate de acest aspect.
Varsatorii vor castiga in 2013 din afaceri imobiliare sau orice fel de alta sursa fixa/stabila. Problemele personale de la inceputul anului se vor rezolva pana spre sfarsitul lunii ianuarie 2013 si pentru majoritatea perioadei februarie – decembrie 2013, viata de familie va fi una linistita si extrem de placuta.
Din iunie 2013, Varsatorii vor simti cum in jurul lor incep sa apara evenimente si situatii exceptionale atat pentru ei cat si pentru copiii lor. Vor fi mai creativi si plini de idei cum nu au mai fost demult si multe dintre aceste idei concretizandu-se in proiecte deosebite.
Tot din iunie 2013 este foarte posibila conceperea sau nasterea unui copil si/sau realizari si progrese deosebite ale copiilor. Cheia succesului va fi fermitatea si curajul cu care veti accepta provocarile aparute acum iar reusitele deosebit de notabile vor fi rasplata determinarii. Nu uitati: chiar daca norocul se afla de partea voastra, nu lasati totul in grija lui!  
Varsatorii vor manui si administra sume importante in acest an si este important ca ei sa depune toate eforturile pentru ca aceste sume sa nu fie risipite sau cheltuite. Sfatul meu este ca toti cei care vor intra in posesia unei sume mari de bani (intr-o forma sau alta), sa fie mai discreti si rezervati. Exista posibilitatea de a deveni victima unor imprumuturi paguboase sau  tinta unor escrocherii !
A doua jumatate a anului poate aduce surpriza placuta a unei calatorii peste hotare dar si a unui castig spectaculos cu ocazia acestei calatorii.
Sanatatea persoanelor mai in varsta din familia voastra ar putea sa va creeze probleme si ar fi bine sa nu tratati superficial orice semnale venite din aceasta zona. 






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.