Horoscop 2013





Gemeni 2013

Indiferent ce-si doresc Gemenii de la 2013, nu vor avea sorti de izbanda daca nu vor renunta la pesimismul, neincrederea si fatalismul cu care  abordeaza problemele aparute in viata lor. Pentru Gemeni, instrainarea prietenilor, apropiatilor sau rudelor nu a venit din senin... Evenimentele anului 2012 i-au indepartat sufleteste de cei carora le pasa cu adevarat de ei si negativitatea cu care privesc viitorul, il coloreaza pe acesta in tonuri intunecate. Dar exista un viitor intunecat? Nimic mai fals...
Gemenii au nevoie de multa tarie de caracter si stima de sine si in 2013 vor reusi sa depaseasca toate obstacolele.
Din punct de vedere al sanatatii, 2013 este un an al avertismentelor iar preocuparile legate de acest domeniu vor fi extrem de puternice. Zona stomacului si tot ce tine de digestie vor atinge puncte de vulnerabilitate maxima in acest an si principalele motive vor fi stresul si anxietatea.
Apoi tot ceea ce este legat de investitii, in special cele facute dupa 15 ianuarie 2013, se afla  intr-o zona de risc marit. Investitiile, si mai ales cele de capital, ar trebui evitate deoarece factori imprevizibili pot rasturna la 180º sfaturile oricarui profesionist in materie. Pana spre sfarsitul lunii mai, cheltuielile personale vor fi extrem de ridicate si nu sunt excluse achizitii importante precum o casa sau un automobil.
Prima jumatate a anului ii gaseste pe Gemeni extrem de vulnerabili in fata justitiei si chiar daca exista posibilitatea pierderii unor procese, este bine sa nu recurga la lucruri ilegale si necinstite. Din iunie 2013, Gemenii implicati in diferite probleme legale, vor primi rasplata increderii in justitie si multe din nedreptatile facute lor, vor fi reparate. De fapt, incepand cu aceasta luna, Gemenii vor incepe sa cucereasca pas cu pas, tot ceea ce au pierdut intr-un fel sau altul. Vor renaste precum pasarea Phoenix si creativitatea extraordinara pe care o vor avea in cea de-a 2a jumatate a anului 2013, ii va ajuta pe toti cei care au o profesie legata de muzica, scris, actorie, desen sau pictura sa atinga culmi nebanuite.
Un 2013 extrem de provocator pentru toti Gemenii, pe de o parte prima jumatate a anului cu obstacole si greutati, cu o perioada cuprinsa intre 15 februarie-8 iulie 2013 caracterizata de teama si ingrijorare privind toate aspectele legate de un copil (copii) si o a 2-a parte a anului care va veni cu vesti extrem de bune .
Increderea in cei dragi si impartasirea problemelor cu care se confrunta sunt atitudinile cu care acesti nativi pot trece mai usor peste tradarile unor prieteni ( prima parte a anului). Nu in ultimul rand, vibratia iubirii celor apropiati ii va ajuta pe Gemeni sa-si dezvaluie adevarata personalitate , sa fie mai increzatori si mai puternici iar data de 16 august va fi o data importanta pentru ei, cand vor intra intr-o perioada vibranta si plina de energie. Incepand cu aceasta data, noi perspective profesionale, sentimentale si familiale vor pansa ranile multora dintre nativi. 






Un comentariu:

  1. Foarte adevarat tot ce scrii despre gemeni...Sa speram ca din a doua jumatate a anului se vor pune lucrurile roz in viata mea

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.