Horoscop iulie 2013





Berbec

Schimbarile constante care au loc in domeniul profesional va va consuma aproape tot timpul si energia. Semnarea de contracte sau negocierea unor oferte importante sunt imperative daca intentionati ca afacerea dvs. sa creasca. Asigurati-va insa, ca ati citit bine toate clauzele impuse de cei cu care doriti sa incepeti/colaborati in orice fel de parteneriat.
Vi se vor cere sfaturi din mai multe parti. Ingrijorari cu privire la deciziile majore care par ca trebuie sa le luati in aceasta luna.
Planuri importante in ceea ce priveste caminul, fie ca este vorba de o mutare sau doar de decorare a casei. Schimbari importante in plan financiar dupa 20 iulie cand Mercur isi va incepe mersul direct si reusite notabile la inceputul lunii august ( 6 august).
Luna Plina din 22 iulie va accentua rolul prietenilor in viata voastra si fie ca veti participa la evenimente diverse alaturi de acestia, fie ca va veti face noi prieteni rezultatul va fi unul singur: veti cheltui mai mult decat v-ati propus. Ingrijorari sau defectiuni ale casei va vor da batai de cap in jurul datei de 31 iulie. Este o zi volatila pentru toate zodiile asa ca na va pierdeti cu firea. Luna august va fi una extrem de buna pentru voi, asa ca fiti optimisti.

Taur

In centrul atentiei, cheltuielile. Dar cand trebuie sa faci bani, este musai si sa cheltui! Veti scoate si veti pune bani in conturile personale. Castiguri din pierderile altora. Saturn va va zambi in toate problemele familiale si financiare si una peste alta, luna iulie va fi una prospera si importanta.
Drumurile facute in aceasta luna, indiferent de motivul lor, vor fi profitabile si extrem de placute. Cheltuielile mari din prima parte a lunii se vor stabiliza dupa 13 iulie cand Marte va schimba zodia.
Abilitatile de comunicare, scris si vorbit se vor imbunatati vizibil in urmatoarele 12 luni si castiguri constante din sau cu ajutorul acestora vor participa din plin la bunastarea voastra.
Daca veti decide sa calatoriti in aceasta luna, este foarte posibil sa trebuiasca sa va intoarceti destul de repede datorita unor schimbari importante in domeniul profesional( 22 iulie, mai exact). Viata sentimentala va inflori in special in perioada 23 iulie pana spre 16 august. Noutati importante in acest domeniu.

Gemeni

Este momentul unui nou inceput, unei renasteri a noului Eu! Atat de multe schimbari vor avea loc in urmatoarele 12 luni (incepand cu look-ul) incat veti uimi si pe cei mai sceptici dintre sceptici. Noi parteneriate interesante in afaceri dar si in viata sentimentala va vor pune pe “primele pagini ale ziarelor”.
Financiar este prima data din 2001-2002 cand veniturile voastre incep sa creasca simtitor, iar in preajma Lunii Noi din 8 iulie apar oportunitati majore in acest domeniu. Aveti incredere in persoana voastra si nu ezitati sa cereti o marire de salariu sau o renegociere a unui contract. Stelele sunt acum de partea noastra! Poate putin incetinite de retrogradarea lui Mercur de pana pe 20 iulie, dar valorificati aceasta perioada strangand informatii si cunostinte despre proiectele la care lucrati.
Jumatatea lunii iulie va va rascoli emotional extrem de placut si pare ca veti fi la momentul si locul potrivit pentru a beneficia de influxurile extrem de benefice ale unui trigon de aur intre Neptun ( aflat pe casa carierii), Jupiter ( noroc), Marte ( energie) in casa banilor si Saturn ( intelepciune si experienta) in casa proiectelor din domeniul profesional.
Nu va faceti cunoscute ( inca) reusitele, pare ca anumiti “prieteni” nu sunt prea bucurosi de norocul vostru!

Rac

Atentie la cheltuieli, pare ca facturile sau datoriile din aceasta luna cresc vertiginos iar asta nu pentru ca dintr-odata deveniti risipitor ci neprevazutului. Defectiuni si reparatii subite va vor baga mana adanc in buzunar. O polita de asigurare a casei sau a masinii va va ajuta sa treceti mai usor peste acest moment.
Unii dintre voi v-ati putea pierde un prieten sau o ruda din cauza unei boli sau ca urmare unor neintelegeri/certuri.
Schimbarile majore aduse de eclipsele din perioada 2009-2011 din domenii precum  sanatate, relatii apropiate si finante v-au pregatit pentru o perioada de un noroc incredibil.
Pana in iulie 2014, Jupiter “marele benefic” este de partea voastra. Tot ce are legatura cu succesul financiar, reusite exceptionale, calatoriile lungi sau justitie devin subiecte fierbinti. Daca pana nu de curand ati fost dezamagiti, sa nu credeti ca viitorul va fi la fel. Veti avea parte de o noua sansa, veti renaste la ceea ce ati fost si chiar mai mult de atat!
Persoane influente vor veni in ajutor cu stiinta sau fara stiinta voastra.





Un comentariu:

Un produs Blogger.