Horoscop 2014




Scorpion

Marte si Saturn hotaresc ca in prima parte a anului, sa le fie parteneri loiali Scorpionilor, urmand ca din cand in cand sa ceara ajutorul si astrului noptii, Luna. Un an stabil si fara evenimente notabile, 2014 va fi pentru toti nativii acestei zodii un motiv sa se convinga ca sunt cei mai buni sfatuitori pentru ei insisi. Trei etape de parcurs, trei perioade importante de bifat pentru implinirea Scorpionilor. 2014 se va axa foarte mult pe partea profesionala si este de asteptat ca in prima parte a anului zeita norocului sa-i viziteze destul de des. Scorpionii par a fi uitati de concurenta, mai ales cei care isi conduc propria afacere si realizari importante se vor agata de coada lor. Pentru cei care lucreaza pentru cineva, in ciuda schimbarilor din jur, primele luni ale anului vor fi rezonabile si de multe ori foarte placute.

Proiectele noi si riscante se vor dovedi perfect realizabile pentru Scorpioni insa ar trebui sa fie foarte atenti la persoanele din jurul lor, mai ales daca ( si exista aceasta tendinta pentru toti Scorpionii) vor depasi anumite reguli de viata. Oricum una peste alta, prima parte a anului nu le va da nicio durere de cap si doar ca avertisment este bine sa nu lase in urma lor colaboratori, prieteni sau cunostinte dezamagite…

O a doua perioada importanta va incepe spre sfarsitul lunii aprilie 2014 si se va termina in septembrie. O perioada mai putin productiva, poate si datorita neintelegerilor dintre Saturn/Marte si Venus/Luna. Multi vor uita de proverbiala lor neincredere desi scutul lor energetic va fi destul de afectat de cofiguratiile astrale…
Pentru cei ce sunt implicati in tot felul de jocuri pentru putere, atentie la fapte, cuvinte scrise sau spuse, locurile de intalnire si surprinzator la tot ce are legatura cu banii!!! Acesta este un moment important iar a fi suspicios acum se va dovedi un ajutor nesperat. Relatia cu apropiatii decurge in parametrii normali in ciuda unor mici neintelegeri de rutina.

A treia si ultima etapa a anului 2014 trebuie sa-i gaseasca pe nativii Scorpioni pregatiti pentru o perioada de efort prelungit. Din octombrie, rozul vietii  profesionale incepe sa se estompeze iar Saturn care era un invingator in acest sector de viata in prima parte a anului, da semne de capitulare in fata atacurilor lui Marte si Venus. Scorpionii sa nu gandeasca cei mai rau: nu vor fi concediati si nici nu vor da faliment!!! Doar mici ghinioane, obstacole si pierderi nesemnificative. Este bine sa lucrati la un plan B inca de pe acum fara sa va aruncati in actiuni necugetate. Doar pentru Scorpionii cu relatii amoroase ilicite: certuri, pierderi financiare si instabilitate emotionala!

Din punct de vedere al sanatatii, Scorpionii se bucura de protectie in primele doua etape ale anului, dar sfarsitul de an ( poate si datorita precipitarilor din aceasta parte a anului) sa le aduca semne de intrebare, nelinisti si disfunctii minore in acest sector de viata. Scorpionii au curaj si nu se vor lasa deturnati de la ceea ce si-au propus in acest an: pacea interioara ! Pentru acest scop, Scorpionii fac totul, si cand spun totul, toti cei care au un Scorpion in preajma, stiu despre ce este vorba !!!







Niciun comentariu:

Un produs Blogger.