Horoscop 2014




Gemeni

Daca ceva ne va uimi in 2014, va fi cu siguranta evolutia Gemenilor care vor arata lumii o latura noua extrem de surprinzatoare pentru cei din jur. Doar ca exemplu: putem descoperi ca multi Gemeni care n-au facut decat stiinte toata viata isi descopera dintr-odata pasiunea pentru arte sau dimpotriva…un Geaman romantic pasionat de poezie sa doreasca sa-si incerce norocul in stiinte, si, culmea, chiar sa aiba success!!

Uranus va fi de partea lor anul acesta, si, pentru ca acest astru este atat de imprevizibil, Gemenii sa fie pregatiti pentru orice… Poate nu toate surprizele vor fi placute (desi Jupiter si Venus lucreaza la asta) dar…Gemenii sa aiba in minte tot timpul ca influenta astrelor nu este hotaratoare, ci determinarea personala. Nativii zodiei trebuie sa faca toate eforturile pentru ca in acest an sa scape de toate problemele… Au aproape toate astrele de partea lor! Si ar fi chiar pacat sa nu profite!!!! Aceasta sansa astrala nu se va mai repeta curand.

Este foarte posibil ca multi Gemeni sa se gaseasca , inca, intr-o perioada de anestezie, gratie unor evenimente petrecute la sfarsitul anului 2013. Aceasta perioada ar putea dura pana spre sfarsitul lunii martie 2014. Ca urmare, multe dintre casele lor astrologice ( finante, cariera) vor fi de-a dreptul inactive si progresele asteptate de multi dintre ei, un vis…
Pe de alta parte, pe frontul dragostei, toate armele de partea lor! Cei singuri, cu siguranta vor petrece luni de vis ( ianuarie-februarie) intr-o noua relatie iar ceilalti, deja angajati, vor fi rasfatati si adulati de partener/a. Din aprilie si pana spre inceputul lunii iunie, schimbam taberele. Cei dragi nu le mai acorda tot suportul, insa pe zona carierei incep sa apara vesti bune ( cu eforturi, invidii si multe bete in roate de la cine nu se asteapta). Gemenii sa faca stategii fara a le impartasi nimanui si nu in ultimul rand sa nu lase pe nimeni sa vorbeasca in locul lor. Sa-si exploateze la maximum darul persuasiunii, aceasta calitate innascuta, si succesul va fi de partea lor.

Lunile de vara vor fi foarte profitabile financiar si profesional, dar, atentie la sanatate. Gemenii risca sa se epuizeze in prea multe proiecte si sa puna in plan secundar relatia cu cei dragi, de unde ar putea aparea mici probleme. Aveti mereu in minte un plan B si ingrijiti-va de sanatate la cel mai mic semn de intrebare. Spre sfarsitul lunii august toate aceste impedimente astrale incep sa se disipeasca si incet-incet Gemenii se vor indrepta spre una dintre cele mai mari realizari de pana acum. Proiecte exceptionale ii vor propulsa in central atentiei cu rezultate concrete in plan financiar si profesional. Este timpul lor! Abia acum cand vor gusta din cupa succesului isi vor aminti ce au gresit in trecut, cine i-a sfatuit gresit si ce drum sa aleaga.

Octombrie, noiembrie si decembrie sunt deja pe val…Energiile pozitive sunt atrase de Gemeni din toate partile dar…nu va supraestimati!! Nu incercati sa incepeti o afacere noua! Sfarsitul de an nu este favorabil noilor proiecte financiare, mai bine va concentrati pe relatia de cuplu. Puteti avea surprize neasteptate sau dorinte ( uitate adanc in Eul interior) implinite. Bafta!! Meritati!!!





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.