Horoscop iunie 2014




Leu

Leii trebuie sa bazeze pe intuitia lor ! Iunie este o luna de  schimbari neasteptate cu influente asupra vietii profesionale. Chiar daca multe planete arunca asupra lor energii eminamente pozitive, Pluton si Uranus cu negativitatea creata, vor reusi sa creeze un teren arid si lipsit de evenimente pozitive. Partea buna? Negativitatea creata va fi anihilata  si iunie va trece fara ca aceasta energie sa se manifeste in plenitudinea ei. Leii tentati sa schimbe locul de munca actual, sa stea cuminti. Tot ceea ce conteaza acum este sa pastreze ce au reusit sa construiasca !

In plan sentimental va fi exact invers. Sa asteptati nu este o optiune! Toate situatiile critice trebuiesc rezolvate imediat si taiata orice incercare de amanare. Primele 10 zile ale lunii ar putea sa dea de cap Leilor in privinta partenerului de viata, valabil fiind si pentru Leii singuri ( chiar si ei pot experimenta o situatie neplacuta cu o persoana de sex opus). Nimic dramatic, nimic de nerezolvat! Chestie de destin ! Evenimentele de acum vor avea urmari in viitorul apropiat…
Este important ca Leii sa isi stapaneasca temperamental si chiar daca nu isi pot explica multe situatii actuale, viata le va raspunde curand intr-un mod mult mai placut decat lasa sa se vada in aceasta luna.
Posibile planuri de calatorie,  cu urmari spectaculoase pentru viitorul Leilor!


Fecioara

Chiar daca mai apar ceva dificultati minore, trendul lunii iunie este unul pozitiv. Influenta lui Neptun in plan profesional poate crea neplaceri in primele 10 zile ale lunii, si daca Fecioarele reusesc sa se abtina,  conflictul poate fi diminuat la maxim prin atitudinea toleranta excesiva de care va trebui sa dea dovada. Pe masura ce vor inainta catre sfarsitul lunii iunie, lucrurile vor incepe sa se aranjeze si aproape vor reveni la normal. Daca lucrati pentru voi insiva, poate este momentul sa va extindeti si sa mariti productia sau serviciile pe care le oferiti. Aveti de partea voastra astrele!

In plan sentimental lucrurile stau diferit pentru Fecioare! Daca ar folosi inteligenta nativa si ar depasi frica de necunoscut, ar experimenta multe momente fericite!!! Iesiti in lume, intalniti-va cu prietenii sau familia, participati la evenimente, iesiti din cochilia sigura numita camin si veti experimenta intamplari si evenimente notabile. Cei care sunt deja intr-o relatie sa nu isi uite partenerul, mai multa atentie acordata = mai multa fericire in cuplu.


Balanta

O luna neutra pentru Balante cu mici influente negative create de atacurile lui Marte. Partea buna este ca scutul format de Venus si Soare nu se va lasa strapuns si toate Balantele vor trai linistite si senine aproape toata luna iunie.  Fara indoiala ca o asemenea situatie are si plusuri si minusuri. Poate ca nu vor castiga peste masura dar cu siguranta vor avea incredere si certitudine ca in plan profesional nu se schimba nimic in rau.

In plan sentimental se respecta aceleasi tendinte. Balantele nu vor experimenta conflicte importante si motivele crearii lor nu vor fi demne de luat in seama.  Nu trebuie sa isi faca griji pentru nimic, mai ales ca nu au de ce sa isi faca griji, sa evite evenimentele si/sau situatiile epuizante ce vor tinde sa le consume intreaga energie…
Nu amanati iesirile in aer liber cu prietenii si nu abuzati de iesirile in cluburi. Interactiunea cu alcoolul, tutunul sau alte substante ar putea crea Balantelor daune majore pe termen lung. Daca doriti sa va intalniti perechea, puteti incerca si o sala de sport… Stelele sunt favorabile unei intalniri memorabile intr-un mediu sanatos! Va las pe voi sa va ganditi la cat de multe posibilitati se pot enumera!!!

Scorpion

O perioada relativ buna, cu mici tendinte conflictuale si situatii ambigui dar spre deosebire de celelalte luni, regasim in aceasta luna mai mult noroc de partea Scorpionilor. Majoritatea planetelor empatizeaza cu ei si vor incerca sa construiasca un scut de aparare impotriva energiilor negative. Saturn si Venus par sa le fie aliati si vor face tot ce le sta in putinta sa le fie de ajutor. Mai trebuie doar sa se ajute si ei insisi!!!
Greseli din trecut revin in actualitate in special in viata profesionala si ar fi bine ca de data aceasta, sa respectati proiectele pe care singuri vi le-ati asumat. Nu trebuie sa va ingrijorati, fiti increzatori si relaxati si indiferent cat de dificil va fi proiectul, fiti convinsi ca veti reusi. De data aceasta aveti tot ce va trebuie!!!
Nu delegati alte persoane cu treburi de care depind proiectele in lucru, este mai sigur si mai bine din toate punctele de vedere sa va ocupati personal…

In plan sentimental Scorpionii ar trebui sa faca o schimbare in felul in care privesc relatiile. Relatiile in general dar mai ales cele personale. Daca cei din jur va spun ca trebuie sa faceti ceva de atata amar de vreme, nu ar fi bine sa si actionati in acest sens?! Poate ca in forul vostru interior deja stiti acest lucru si nu aveti curaj? Ei bine, Marte va sare in ajutor si iunie 2014 este luna in care veti gasi forta necesara schimbarii. Toti cei apropiati va vor binele, nu este cazul sa va zburliti la ei, trebuie doar un pas sa faceti pe acest drum…Restul va fi rezolvat de astre. Este momentul sa va intindeti aripile si nu va trece mult timp sa gustati adevarata fericire.





2 comentarii:

Un produs Blogger.