Horoscop iunie 2014






Sagetator

Munca si /sau afacerile se vor dovedi foarte profitabile pentru Sagetatori aceasta luna. Chiar daca Luna Neagra pune ceva piedici in prima parte a lui iunie ( in special in jurul datei de 13 ), Sagetatorii pot contracara aceste aspecte neprogramand intalniri de afaceri, semnari de contracte sau negocieri. Indiferent cat de impecabile sunt rezultatele muncii lor, sa nu se grabeasca si sa amane 2-3 zile semnarea sau intalnirile profesionale. 16 iunie este o zi foarte favorabila pentru acest gen de actiuni asa ca , acolo unde se poate, profitati de aceasta zi.

In plan sentimental, iunie ii va ajuta sa rezolve orice problema trecuta sau actuala si inca pentru mult timp de acum inainte. Sunt posibile despartiri acolo unde despartirea nu mai este decat un cuvant fara emotii dar si contrariul : angajamente pe termen lung daca un Sagetator isi dorea acest lucru de mult timp!!
Dealtfel , multi nativi vor gasi in luna iunie un aliat notabil pentru refacerea fizica si emotionala, intelegere in randul familiei si prietenilor si raspunsuri indraznete la proiectele profesionale.


Capricorn

Imposibil de determinat cu exactitate energia astrala pe care Capricornii o receptioneaza in iunie. Pe de o parte avem influenta pozitiva a Lunii si Marte iar de cealalta parte Saturn si Jupiter care le va trimite periodic sageti negative. Munca si profesia sunt cele care vor reactiona cel mai intens dar nu este de neglijat nici sectorul sanatatii.

Primele 10 zile par destul de conflictuale in domeniul profesional si este bine ca orice initiativa din acest domeniu sa fie amanata pentru sfarsitul lunii. Coordonatorii directi le vor impune sarcini concrete si Capricornilor le va trebui foarte , foarte multa diplomatie. Ultimele zile ale lunii vor fi mai relaxate si multi nativi vor avea surprize placute din partea superiorilor. Pentru cei care au propria afacere de la ....contabilii firmei!!

Dincolo de problemele cu care se vor confrunta la locul de munca, Capricornii vor avea o viata sentimentala extrem de placuta. Chiar si cei singuri vor avea parte de evenimente neasteptate in acest sector si perioada 10-20 iunie le poate scoate in cale ceea ce nu credeau ca se mai poate. Stelele conspira pentru ei si nu ar trebui sa ne mire daca vom auzi de persoane cu state vechi de burlacie care isi vor gasi perechea. In relatia cu prietenii este posibil sa apara o anumita situatie care le va cere suportul si ajutorul . Nu le intoarceti spatele chiar daca va va da dureri de cap acum. In viitor, ajutorul prezent va fi salvarea voastra viitoare!!!


Varsator

Un singur lucru este suficient sa stie Varsatorii: in iunie, norocul este prietenul lor cel mai bun !! Dincolo de toate aspectele astrale, Varsatorii primesc acum daruri pretioase de la si prin intermediul Destinului. Viata profesionala va fi impulsionata extrem de puternic si  activitatea intensa din acest domeniu ii va trezi la viata. Majoritatea proiectelor se vor derula fara probleme si chiar daca ceva nu va merge din prima, va asigur ca rezultatul final va fi unul notabil. Nu abandonati nimic din ce ati inceput luna aceasta.. nimic nu va sta in cale!

In plan relational, dincolo de atitudinea razboinica cu care intampinati orice eveniment din acest sector de viata, fiti pregatiti si gata sa treceti peste toate obstacolele acestei luni. Concentrati-va si adunati-va toata puterea pentru asta. Nu va fi usor, mai ales ca rudele apropiate va vor face ceva greutati…Fiti intelepti cu gestionarea situatiilor aparute si ganditi de doua ori inainte de a actiona!!


Pesti

O multitudine de emotii si majoritatea pozitive. Din punct de vedere profesional, viata Pestilor va fi una usoara. Puterea de munca si entuziasmul de care dau dovada sunt pietre de temelie pentru succesul care se apropie cu pasi repezi. Noroc neasteptat prin colegi, superiori si mai ales prin aflarea unor ponturi la momentul potrivit!!

Viata sentimentala pare sa fi intrat pe un drum usor pentru ei si certitudinea ca sunt respectati si iubiti ii face pe Pesti, parteneri delicati, placuti si intelegatori.. Un singur amendament: aveti curajul sa puneti punctul pe I , aveti curajul sa spuneti ceea ce va doriti ...altfel sfarsitul lunii poate aduce neplaceri in cuplu din cauza unor neintelegeri.
Pestii trebuie sa stie un singur lucru: discutand pot trece peste orice probleme. Vorbiti! Si vorbiti mult cu partenerul! Veti descoperi o noua fateta a relatiei voastre…





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.