Puterea frecventelor sacre



Nu stiu daca ati auzit sau citit despre cele 6 note muzicale originale "Solfeggio". In ziua noastra exista 7 note in octava centrala, note care cu timpul au fost modificate. In trecut aceste 6 note de baza(cu frecventa specifica pt fiecare sunet) se foloseau in cantecele Gregoriene, un gen muzical lithurgic utilizat in cultul crestin catolic, in special intr-un imn inchinat Sf.-ului Ioan Botezatorul.
Studiul dr. Leonard G. Horowitz si dr. Joseph Puleo vorbesc detaliat despre descoperirea si puterea acestor frecvente sacre. Astfel, notele originale Solfeggio sunt:

1. Ut - queant laxis
2. Re - sonare fibris
3. Mi - ra gestorum
4. Fa - muli tuorum
5. Sol - ve polluti
6. La -0 biireatum

Notele de azi, modificate:
1. Do - queant laxis
2. Re - sonare fibris
3. Mi - ra gestorum
4. Fa - muli tuorum
5. Sol - ve polluti
6. La - biireatum
7. SI - Sancto Iohannes 

Iar  frecventele pt. fiecare nota sunt:
1. Ut = 396 = 9 (Elibereaza frica si vina)
2. Re = 417 = 3 (Dezleaga situatii si aduce schimbari in bine)
3. Mi = 528 = 6 (Transforma si aduce miracole,Repara ADN-ul)
4. Fa = 639 = 9 (Ajuta in relatiile dintre oameni)
5. Sol = 741 = 3 (Trezeste,amplifica intuitia)
6. La = 852 = 6 (Restaureaza ordinea spirituala)

De observat insiruirea numerelor “magice”3,6,9 numere pe care intreaga munca a d-lui Nicola Tesla se bazeaza. Verificati. Aceste numere  se bazeaza pe matematica "pierduta” al lui Pitagora, care spunea ca exista doar 9 cifre in univers. 1 inceputul - 9 finalul. 10 este doar 1 si 0 care tine locul decimal. Deci ar veni 10=1+0=1, 11=1+1=2 etc. . Mai multe informatii gasiti si in munca lui Marko Rodin. (Leonard Horowitz - Healing Codes)

Ideea de baza este, ca notele muzicale de azi sunt un pic diferite,nu sunt in armonie. Azi muzica pe care o auzim e bazata pe frecventa A440 Hz, schimbata in jurul anilor 1917 de la 417Hz. Frecventele originale au fiecare un corespondent in culori/centre energetice din organism. Prin intonarea unor cantece bazate pe aceste frecvente( in trecut psalmurile, imnurile, rugaciunile) spiritul omului se apropie mai mult de Dumnezeu. Frecventa A440Hz stimuleaza mintea, intelectul (degradeaza,creeaza anxietate) si rupe legatura cu inima/intuitia/spiritul care rezoneaza la o frecventa de 528hz. Incercati muzica clasica a lui Beethoven,Hyden,Mozart si veti fi surprinsi cat de relaxanta si revigoranta este.

In prezent  toata cunoasterea acestor frecvente este folosita impotriva noastra, pentru a ne face mai docili, robotici, rupti de spiritual. Atat muzica (frecvente), cat si alfabetul nostru este exact inversul alfabetelor sacre( ebraica, sanscrita) dupa cum rezulta din unele calcule simple bazate pe coduri alfanumerice. Sunetele - lb vorbita - daca este in forma ei sacra, data de Dumnezeu, gen ebraica, are putere creatoare. Inversata,  distruge.

Pentru cei interesati frecventele se pot descarca de pe net, cautatand in "google" “solfeggiotones”.




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.