Picaturi de nectar sau Fecioara in 2018


Gata cu atitudinea retrasa, placerea de a fi singuri si departe de lumea dezlantuita! 2018 face din nativii Fecioara, persoane pline de incredere in ei insisi, cu un rol extrem de activ pe scena sociala si cu interventii pline de spirit pe retelele de socializare. Vor participa si  se vor bucura de intalniri si evenimente inedite,  se vor implica in proiecte legate de comunicare, media, publicistica si se vor intersecta cu personalitati din toate domeniile.

Beneficiariii unei configuratii astrale unice, Fecioarele se vor bucura (in sfarsit!) de un an foarte bun. Dupa un an 2017 destul de incercat, nativii Fecioara au mai multa putere interioara si determinare. Un semn muncitor si responsabil, serios si echilibrat, Fecioara nu este intotdeauna sigura pe ea. 2018 vine acum cu schimbari majore in acest sens!
Multele calatorii, intalniri si evenimente sociale vor transforma Fecioarele dintr-o persoana banala intr-una plina de viata, admirata si iubita de cei din jur. Marcati de Varsatori, Pesti, Lei si Scorpioni ( mai ales), 2018 predispune la intalniri memorabile cu acesti nativi. Multe Fecioare  isi vor schimba  perspectiva asupra vietii, si in mare parte acest lucru se va datora unui nativ Scorpion ( barbat sau femeie). Pentru o mica parte a Fecioarelor, relatiile sentimentale pot deveni serioase si asumate dar nu uitati: bucurati-va si distrati-va ca la 18 ani!
Marte in Scorpion te va invata sa fii energic, determinat si hotarat. Nu vei mai permite celorlalti sa-ti dicteze ce si cum sa faci, vei fi mai conflictual decat de obicei si mai ales vei face eforturi sustinute sa-I faci pe ceilalti sa inteleaga ca ai dreptul la propriile idei, alegeri si experiente. 2018 te va obliga sa faci compromisuri dar… aceste compromisuri te vor indrepta catre solutionarea unor probleme mult mai complicate. Alegeri atipice, radicale ii vor uimi pe cei din jur… Timpul insa va da dreptate Fecioarelor si cei care s-au indoit de ei, ii vor aproba si mai ales, intelege alegerile facute.
Nativii care activeaza intr-un domeniu creativ ar trebui sa-si ia in serios talentul, sa caute metode si cai de a-si face cunoscuta munca si  opera. Investiti in publicitate media, faceti-va auziti, vazuti... Lumea va va primi cu entuziasm si respect, important va fi doar sa iesiti din semi-ascunzatoare!

Un alt sector de viata bine aspectat este cel al calatoriilor, drumurilor lungi, studiilor inalte, strainatatii, etc. Esti in cautarea unui loc nou, unei noi case pe care sa o numesti camin?  Nu grabi nimic, mai bine asteapta sfarsitul lui 2018 ( sau mai bine 2019), sau si mai bine inchiriaza pentru o perioada scurta o locuinta in orasul in care doresti sa te muti.
In 2018 bine aspectate, cu influente astrale pozitive, sunt doar Fecioarele care pleaca la studii in strainatate.

Sectorul relatiilor si dragostei nu este neaparat un sector vedeta in 2018, dar asta nu inseamna, totusi, ca nu te vei distra! Ba dimpotriva, Fecioarele singure vor flirta si vor experimenta intalniri interesante si placute cu parteneri/e deosebiti si plini de spirit.  Chiar aveti de unde alege, ceea ce este surprinzator tinand cont de istoria recenta a Fecioarelor!
Cei aflati deja intr-o relatie se vor bucura de un an plin de prospetime, cu experiente comune si evenimente ce pot transforma un hobby comun intr-o afacere prospera.

Jupiter in Scorpion, casa a III-a pentru Fecioare, le va favoriza si facilita studiile, relatia cu fratii si surorile, succes in educatie, scris sau comunicare. Sanse de cadouri prin vizite, avantaje financiare, rezolvarea multor probleme personale, atragerea de prieteni devotati si nu in ultimul rand invingerea unor pericole ce planau de multa vreme asupra voastra.  Benefic vietii de familie, vietii sociale dar si starii de sanatate, Jupiter amplifica starea de confort, reduce toxinele din organism si faciliteaza resorbtia unor inflamatii.

Intr-un fel sanatatea Fecioarelor in 2018 poate fi definita de un citat celebru “ Tot ceea ce suntem este rezultatul gandurile noastre, devenim ceea ce gandim.” Cu un Jupiter extrem de constient in casa a III-a, nu va lasati prada gandurilor ( cu totii stim ca printre Fecioare sunt cei mai multi ipohondri), nu va diagnosticati singuri si nu ascultati sfaturi neavizate. Cultiva o gandire pozitiva, foloseste metode de relaxare fizica si psihica si neaparat, ai grija la ceea ce spui. Cuvintele au puterea de a modela realitatea iar in 2018 chiar mai mult ca oricand. Si, pentru ca ai aflat acest lucru, gandeste-te ce ai putea fi, deveni si realiza, cunoscand acest puternic dar trimis de divinitate !


“ Pune-te la treaba din toata inima si vei reusi. Competitia este atat de mica…”

-       Elbert Hubbard




Niciun comentariu:

Un produs Blogger.