Renunta la cine ai fost pentru a deveni cine esti menit sa fii – Balanta in 2018



Tema anului – bunastare, cresterea aprecierii de sine, senzualitate, oportunitati profesionale. 2018 este anul in care Balantele invata sa se aprecieze la adevarata valoare si,evident rezultatul va fi ca nu vor mai accepta compromisuri si jumatati de masura.

Cu un Jupiter generos intrat in casa banilor inca din octombrie 2017, toate Balantele incep sa simta vant de schimbare in zona financiara. Este inceputul unui drum care se va intinde pe  urmatorii 5 ani  in care talentul si pregatirea profesionala a Balantelor incep sa fie recunoscute, apreciate si mai ales rasplatite cum nici macar nu au visat ( sau da?!!!).
Schimbari bruste si pozitive in zona profesiei si carierei vor fi cuvintele definitorii in 2018, cu un statut profesional in permanenta schimbare,  beneficii financiare muuult peste medie si mai ales cu recunoastere si aprecieri in cercuri si grupuri de top. Doua evenimente ( 24 aprilie –trigon Uranus/Neptun si 3 octombrie – Trigon Jupiter/Luna) vor marca substantial casa banilor cu vesti si beneficii multiple. 26 octombrie 2018 este inca o data pe care multe Balante o vor tine minte mult timp de acum inainte.

Universul vrea sa te pregateasca din timp pentru bunastarea fizica si psihica ce va urma si te va surprinde ( uneori chiar obliga) cu rasturnari de situatii, corectia planurilor sau strategiilor facute si cand totul se va limpezi ( partea a 2a a anului) vei fi FERICIT de noul drum al vietii tale. Vei investi mai mult in tine, in imaginea si confortul tau, vei calatori mai des, vei iesi mai mult in societate si mai ales iti vei largi considerabil reteaua de cunostinte.

Partea mai putin pozitiva va fi suprasolicitarea, efortul din ce in ce mai mare si implicarea in prea multe proiecte. Nevoia de dulce ( slabiciunea Balantelor) si mesele neregulate pot sa va aduca mici probleme de sanatate. Marte retrograd pe timpul verii ( 27 iunie – 27 august) va va atentiona si obliga sa va schimbati stilul de viata. Predispozitii importante pe zona O.R.L, mici indispozitii emotionale si provocari privind sanatatea parintilor. Toate aceste predispozitii vor cunoaste imbunatatiri majore in ultima parte a anului.

Exista un status quo in situatia voastra amoroasa si pare ca Universul nu este deloc satisfacut de acest lucru. Datele 8 aprilie si 17 octombrie vor aduce cu siguranta schimbari in statusul tau sentimental. Zona parteneriatelor si a casatoriei, a relatiilor de orice fel,  va fi supusa schimbarii. Cei aflati deja intr-o relatie pot fi pusi la incercari care mai de care mai deosebite iar cei singuri atrasi intr-o sir lung de evenimente speciale. Printr-un element surpriza intr-un moment social, Balantele vor intalni o persoana extrem de importanta pentru viitorul lor sentimental si partenerial. 
Aceasta tendinta este valabila atat pentru cei singuri cat si pentru cei casatoriti!!!






Niciun comentariu:

Un produs Blogger.