Zodiile si datoriile karmice din aceasta viata


Axa Destinului sau Axa Nodurilor Lunare, arata directia fundamentala in existenta noastra, sensul si misiunea vietii prezente. Nodul Nord reprezinta misiunea si experientele necesare evolutiei si ne da indicii clare despre cum putem sa reparam greselile trecute.


Nodul Nord în Berbec
Într-o altă viaţă te-ai lăsat "cărată" în spate de alţii. Ai profitat de ajutorul care ţi-a fost oferit şi nu ai realizat nimic din ceea ce ar fi trebuit să realizezi. De aceea, în această viaţă trebuie să iei rolul iniţiatorului, al celui care se implică, care rezolvă şi munceşte atât pentru sine, cât şi pentru alţii. Trebuie să te bazezi pe propriile tale forţe şi să nu aştepţi să-ţi pice din cer, aşa cum ai făcut în alte existenţe.

Nodul Nord în Taur

Într-o altă viaţă te-ai folosit de puterea ta pentru a-i domina pe ceilalţi şi i-ai manipulat pentru a-ţi atinge scopurile. De aceea, în această viaţă trebuie să fii un sprijin pentru ceilalţi, să construieşti, să fii tu însăţi un adevărat stâlp pentru cei care au nevoie. Trebuie să-ţi contruieşti o viaţă organizată, o existenţă stabilă şi să îi ajuţi pe cei care au nevoie de tine

Nodul Nord în Gemeni

În viaţa trecută ţi-ai impus punctul de vedere şi ai luptat cu toate armele pentru ca viziunea ta să fie cea acceptată şi urmată. În această viaţă ai datoria de a-i asculta pe cei din jurul tău. Trebuie să le ceri părerea, să ţii cont de ea şi să afli cum gândesc oamenii de lângă tine. Este valabil în special faţă de persoanele foarte apropiate, rude de sânge precum părinţii sau fraţii.

Nodul Nord în Rac
În vieţile trecute ţi-ai cenzurat sentimentele, ai încercat să le ascunzi, să le renegi şi ţi-ai concetrat toată energia asupra dorinţei de a deţine putere. Rădăcinile şi originea sunt decisive în viaţa actuală şi îţi creează misiunea de a-ţi asuma răspunderea faţă de familie. Fără responsabilitate afectivă, orientată spre familie, nu îţi poţi realiza sarcina karmică din această viaţă.

Nodul Nord în Leu
Viaţa actuală reprezintă o probă continuă a voinţei pe care o are acest nativ. S-a născut cu misiunea de a-şi dezvolta creativitatea şi aceasta numai prin forţele proprii. Trebuie să-şi pună în aplicare gândurile pentru a putea deveni o persoană puternică şi hotărâtă. În viaţa anterioară era înconjurată de un grup de oameni care o sprijineau în rezolvarea problemelor. Sarcina actuală cere formarea unei gândiri proprii, care presupune acţiuni individuale fără a beneficia de nici un ajutor din partea altora.

Nodul Nord în Fecioară
Nativul a suferit foarte mult în vieţile anterioare şi în prezent retrăieşte unele din vechile spaime. Îi va fi greu să scape de ideea că este într-un permanent pericol. Sarcina sa karmică îi cere să devină utilă în viaţa celorlalţi, să-şi aleagă o profesie prin care să-i poată ajuta direct. Meseria de medic sau psiholog este foarte potrivită şi îi oferă posibilitatea de a-şi exprima capacităţile. Este posibil să-şi petreacă o parte din viaţă acordând ajutor unei persoane aflate într-o situaţie dificilă.

Nodul Nord în Balanţă

Sarcina karmică a vieţii actuale este autosacrificiul în favoarea fericirii altora. În viaţa anterioară a fost un om energic şi şi-a folosit voinţa numai în scopuri personale. Doar dacă va dărui mai mult decât primeşte va avea satisfacţii şi o viaţă echilibrată. Sarcina sa karmică este de a crea o legătură afectivă armonioasă, de a învăţa să împartă succesele cu alţii.

Nodul Nord în Scorpion

Nativul a trăit din belşug în viaţa anterioară şi a fost un om comod. Scopul său era dorinţa de posesiune. Se agita foarte mult pentru a-şi aduna şi păstra averea. Viaţa sa era dominată de teama de a nu-şi pierde agonisealaSarcina karmică a acestei vieţi este acceptarea valorilor spirituale pentru a putea să se dezvolte continuu prin relaţiile umane. Trebuie să schimbe scara valorilor şi să pună elementele spirituale înaintea celor materiale. Trebuie să se acomodeze cu schimbarea permanentă.

Nodul Nord în Săgetător

Nativul trebuie să înceapă rezolvarea sarcinii karmice printr-o muncă profundă într-un domeniu. Persoana este tentată să se apuce de mai multe lucruri, însă finalizează destul de puţine, în special din cauza curiozităţii care îi distrage atenţia. Se va putea realiza dacă va avea un ideal clar. Va trebui să acorde atenţie moralităţii sale. Probabil va avea ocazia să viziteze ţări îndepărtate şi să cunoască multe popoare. Aceste lucruri fac parte din datoriile sale karmice şi sunt necesare dezvoltării sale individuale. În a doua parte a vieţii poate descoperi credinţa.

Nodul Nord în Capricorn

Mai multe vieţi la rând persoana s-a împotrivit maturizării, cerând celor din jur să o trateze ca pe un copil care are nevoie de o totală dăruire emoţională şi afectivă. Era foarte legată de familie şi acest lucru îi îngrădea independenţa. În prezent are de înfruntat probe de natură materială atât în plan familial, cât şi social. Sarcina actuală este dobândirea autocontrolului şi învăţarea responsabilităţii.

Nodul Nord în Vărsător

În viaţa anterioară, nativul şi-a creat un orgoliu puternic şi un sentiment de superioritate. Trebuie să renunţe la egoism şi să-şi sacrifice interesele personale în favoarea celor colective. Adevărata împlinire o va găsi numai în cadrul unei comunităţi. Trebuie să nu aştepte de la ceilalţi o atenţie privilegiată şi laude continue.

Nodul Nord în Peşti

Persoana a avut foarte multe vieţi şi a acumulat o experienţă mare. Este posibil să fi ajuns la un final de ciclu evolutiv, iar această viaţă să fie ultima, dar şi cea mai grea. Karma sa actuală constă în dezvoltarea cunoaşterii spirituale. Trebuie să acorde importanţă întâmplărilor şi lucrurilor inexplicabile.



PS: Daca nu stiti in ce semn zodiacal era Nodul Nord in momentul nasterii voastre, puteti sa incercati site-ul astro.com unde va puteti calcula gratuit astrograma. Genereaza harti foarte aproape de exactitate care va sunt de folos si in aflarea Ascendentului.

Zile pline de lumina!





Niciun comentariu:

Un produs Blogger.